Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Badkamertrends 2023

Organische vormen

De populaire interieurtrend ‘Japandi’ vertaalt zich nu ook door naar de badkamer. Japandi is een mix van Scandinavische stijl, veel hout en organische vormen. Denk hierbij aan ovale spiegels, ronde baden en kranen met een minimalistische uitstraling. Door deze zachte vormen creëer je een ontspannen en rustige sfeer in je badkamer.

Aardetinten en ton-sur-ton

De term ton-sur-ton komt uit het Frans en betekent letterlijk tint-op-tint. Kies voor een zachte basiskleur die je toepast in verschillende tinten. Door gebruik te maken van aardetinten zoals bruin, beige, terra en taupe, krijgt je badkamer een warme en knusse uitstraling. Vooral tegels in deze kleuren in combinatie met gouden details zijn erg populair.

Natuurlijke materialen

Bij natuurlijke materialen kun je denken aan hout, marmer en natuursteen. Vooral hout ga je veel terugzien en kun je op verschillende manieren laten terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor een houten badkamermeubel in combinatie met een (natuur)stenen wasbak of ga voor houten wandpanelen, een echte eyecatcher!

Duurzaamheid

We zijn tegenwoordig veel bewuster bezig met het verduurzamen van onze woning. De badkamer mag natuurlijk niet achterblijven! Steeds vaker kiezen we voor hogere kwaliteit producten die langer meegaan. Kranen en toiletten met waterbesparende eigenschappen of infrarood panelen die ervoor zorgen dat jouw huis efficiënter wordt verwarmd.

Ben je geïnspireerd en wil je binnenkort een kijkje nemen in onze showroom? Maak dan hier een afspraak!