Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Simon de Haas. Aangenaam!

Simon de Haas is méér dan een sanitair groothandel. Onze moderne showrooms in Zwolle, Groningen en Sneek zijn een bron van inspiratie voor installateurs én consumenten. Als loodgieter, installateur, sanitair specialist of aannemer kun je bij ons terecht voor een breed assortiment installatiematerialen, tegels, riolering, verwarming, gereedschappen, non-ferro materialen, dakbedekking en natuurlijk sanitair. Dankzij een groot voorraadmagazijn en afhaalbalies in Zwolle en Groningen en een eigen expeditie, zijn veel producten snel en uit voorraad leverbaar.

Wij staan klaar voor jou!

Ruim 100 jaar na de oprichting is Simon de Haas nog altijd een familiebedrijf. Dankzij goede productkennis kunnen onze adviseurs met jou meedenken en je met goed advies ondersteunen. Wij staan voor je klaar. Ook bij projecten. Als je onze showroom bezoekt of materialen komt ophalen, maak je direct kennis met onze persoonlijke benadering.

Graag tot ziens bij Simon de Haas!

Tijdlijn_simon
‘Als familiebedrijf voelen we ons nauw betrokken bij onze klanten. Zowel de particulier, de installateur alsmede de bouwbedrijven.’