Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Badkamers vol sfeer

van modern tot klassiek

Wij zijn jouw sanitairpartner

Ben je op zoek naar een trendy badkamermeubel, een comfortabele douche-cabine of een moderne douchewand? Is jouw wastafel of douchebak aan vervanging toe?

Wil je heerlijk ontspannen in een ligbad of het gemak van een inloopdouche ervaren? Soms is het lastig om te kiezen. Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen.

Simon de Haas

jouw Sanitairpartner

Maak een geheel vrijblijvende afspraak
met één van onze adviseurs:

'Met ons 3D-programma komt jouw nieuwe badkamer helemaal tot leven!'

Badkamer inspiratie en advies

In onze showrooms vind je meer dan 45 complete badkamers in vele stijlen en van vele topmerken. Bij Simon de Haas doe je altijd inspiratie op. Je ontdekt de laatste trends, de nieuwste kranen, tegels en de mooiste badkameraccessoires. Laat je adviseren door onze deskundige en enthousiaste adviseurs.

Badkamer ontwerpen

Met een 3D-ontwerp komt een nieuwe badkamer bij Simon de Haas helemaal tot leven! Wij werken met het 3D-tekenprogramma ViSoft. Voor designprojecten gebruiken we de innovatieve rendering-technologieën van ViSoft Premium. Zo krijgen we voor jou het beste resultaat, in één oogopslag.

Op zoek naar inspiratie?

Naast mooi sanitair biedt Simon de Haas ook een ruime keuze in wandtegels, vloertegels, plavuizen en mozaïektegels. Laat je verrassen en inspireren in onze ruime showrooms. Je maakt heel makkelijk via jouw installateur of aannemer online een afspraak bij Simon de Haas.

Doe inspiratie op!

Installateur nodig?

Bij Simon de Haas ben je niet alleen verzekerd van kwaliteitsproducten.
We werken nauw samen met erkende sanitair installateurs die jouw droombadkamer vakkundig en geheel naar wens installeren.