Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Bouwprojecten op sanitair vlak

VAN A TOT Z

Wij zijn jouw projectpartner

Ook voor projectontwikkelaars en aannemers is Simon de Haas een betrouwbare samenwerkingspartner. Wij begeleiden bouwprojecten van A tot Z op het gebied van sanitair, tegels en installatiemateriaal.

Denk hierbij aan het uitbrengen van complete offertes inclusief nul-tekeningen, het calculeren van meer/minderwerk en het digitaal beschikbaar stellen van alle gegevens in onze digitale projectomgeving. Ook maken we maattekeningen voor huurwoningen bij levering van (bestek)sanitair en tegelwerk.

Simon de Haas

jouw projectpartner

Realiseer jij binnenkort een nieuwsbouwproject? En zoek je een betrouwbare leverancier voor sanitair, tegels én installatiemateriaal? Neem dan contact op met Lambert-Jan Hopman.

'Ontzorgen en meerwaarde bieden tijdens een project, dáár staan wij voor!'

Partnerschap

We staan open voor samenwerkingen en we zoeken altijd nieuwe partners. Zo zien we mogelijkheden in het gezamenlijk inrichten van een showroom. Simon de Haas is ook in te zetten als samenwerkingspartner binnen bouwprojecten.

Volledige ontzorging

We verzorgen graag de communicatie naar de toekomstige bewoners. Bijvoorbeeld door het maken van een overzichtelijke presentatie van de te kiezen sanitair producten. We ondersteunen je graag!

Wil je de status bekijken van jouw lopende sanitairproject? Log dan in op https://mijnprojectbijsimondehaas.nl/.