Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Aangepaste sanitaire installaties

een múst voor toegankelijke badkamers

Simon de Haas zorgt voor jou!

Aangepast sanitair met hoogwaardige afwerking. Simon de Haas is jouw installatiepartner als het gaat om levensloopbestendig sanitair, ook binnen omgevingen als utiliteit, zorg, overheid en gemeente.

Aangepaste installaties zijn een múst voor toegankelijke badkamers. Daarom leveren wij speciaal ontworpen wastafels met extra voet- en beenruimte op rolstoelhoogte. Maar ook luxe afgewerkte douchezitjes, kantelbare spiegels en verhoogde en verlengde (wand) closets voor meer comfort, inclusief opklapbare beugels.

Simon de Haas

zorgt voor jou

Wil je meer informatie over aangepast sanitair? Neem dan contact op met Steven de Haas

'Wij werken samen met professionele leveranciers zoals Delabie, Geberit, Primabad, Villeroy & Boch en Direct HealthCare Group'

Sanitairpartner vanaf de start

We denken vanaf de (bouw)tekentafel met je mee over indelingen, leidingroutes en aangepaste installaties. Ook mag je uiteraard in onze showrooms ons aangepast sanitair bekijken, zodat je er zeker van bent dat het aan alle eisen voldoet.

Ook kun je bij ons terecht voor aangepaste sanitaire installaties die vandaalbestendig zijn. We leveren installaties die gemaakt zijn van RVS. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en is slijtvast.

Kom vrijblijvend ons levensloopbestendig sanitair bekijken in onze showrooms. We werken samen met professionele leveranciers zoals Delabie, Geberit, Primabad, Villeroy & Boch en Direct HealthCare Group.