Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Deze planten worden happy in jouw badkamer!

Ben je dol op planten en wil je ze echt overal in je huis, zelfs in je badkamer? Geweldig idee! Planten helpen de luchtvochtigheid te reguleren en geven je badkamer een luxe uitstraling. Maar let op, niet elke plant voelt zich thuis in een vochtige, vaak donkere ruimte zonder ramen. Dus, welke doen het hier dan goed? Hier zijn 5 fantastische planten die perfect zijn voor de omstandigheden van je badkamer.

Varen

Varens zijn echt de ultieme badkamerplanten. Ze houden van hoge luchtvochtigheid en kunnen prima leven in lagere lichtniveaus. Denk aan een Bostonvaren of een Zwaardvaren. Zet ze op een plank of hang ze op voor een weelderige, groene look. Plus, ze helpen de lucht te zuiveren en brengen en vleugje natuur in je badkamer. Cool toch?

Strelitzia Nicolai

Wil je een dramatisch statement maken? De Strelitzia Nicolai, met zijn grote, glanzende bladeren, brengt een tropisch gevoel in je badkamer. Hij houdt van veel indirect licht en een beetje vocht. Heb je een raam in je badkamer? Dan is dit je plant!

Aloë Vera

Aloë Vera is niet alleen een wondermiddel voor je huid, maar ook een topplant voor je badkamer. Deze vetplant kan droge omstandigheden aan, maar doet het ook goed in de vochtige lucht na een hete douche. Handig toch? Zet hem in een mooie pot en geniet van de dubbele voordelen: stijl én functionaliteit!

Calathea Orbifolia

Met zijn opvallende bladeren is de Calathea Orbifolia een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Hij houdt van hoge luchtvochtigheid en heeft niet veel licht nodig, perfect dus voor iedere badkamer. En wist je dat hij ook de lucht zuivert? Wat wil je nog meer?

Bananenplant

Voor een exotisch tintje kies je een bananenplant. Hij heeft wel wat meer licht nodig dan de andere planten, maar in een lichte badkamer met regelmatig vocht zal hij snel groeien. Zijn grote, glanzende bladeren geven je badkamer direct een jungle vibe. Pro tip: vernevel de bladeren regelmatig om de plant happy te houden.

Door deze planten in je badkamer te zetten, creëer je niet alleen een mooie ruimte, maar ook een gezondere omgeving. Je dagelijkse routine wordt een verfrissend ritueel, omringd door natuurlijke schoonheid. Maak van je badkamer een echte wellness ruimte met deze prachtige planten!

Dus, waar wacht je nog op? Ga die badkamer omtoveren en geniet van je groene oase!