Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Dagelijkse boodschappen

zijn uit voorraad leverbaar

Wij zijn jouw installatiepartner

Voor jou als vakman is Simon de Haas een betrouwbare installatiepartner. Je kunt bij ons terecht voor een breed assortiment sanitair, tegels en installatiematerialen.

Daarnaast vind je alles op het gebied van riolering, verwarming, ventilatie, dakbedekking en non-ferro. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. In Zwolle, Groningen en Sneek beschikken wij over een groot magazijn. Dus grijp je een keer mis tijdens je werkzaamheden, dan bieden onze afhaalbalies vast en zeker uitkomst.

Simon de Haas

jouw installatiepartner

Wij denken met je mee! Meer weten? Neem contact op met Steven de Haas

'Simon de Haas, dé groothandel voor installatie succes'

Voor 06:00 uur online besteld = dezelfde dag geleverd!

Via onze webshop kun je online 24/7 producten en materialen inkopen. Bestellingen voor 06:00 uur worden desgewenst en mits voorradig nog dezelfde werkdag (maandag – vrijdag) op ieder gewenst adres (binnen ons berzorgingsgebied) afgeleverd. Kijk voor meer informatie in de webshop.

Hoe je ook bestelt, bij Simon de Haas ben je altijd verzekerd van snelle en accurate levering en kun je weer snel door met jouw klus!

Ga direct naar onze groothandel

Mooi project?

Ben jij installateur, aannemer of projectontwikkelaar en ben je betrokken bij een bouwproject van meerdere woningen of appartementen? We denken graag met jou en de toekomstige bewoners mee.

Veel ervaring en expertise

Als technische groothandel hebben we veel ervaring met het beleveren van projecten. Wij maken graag één of meerdere ontwerpen, passend bij het niveau van jouw project en rekening houdend met het budget en de smaak van de toekomstige bewoners. Ontwerpen van kwalitatief goed en modern standaard sanitair tot het meest luxe sanitair.