Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Medewerker aan het woord: Hanny Laning-Drijftholt

Benieuwd naar de mensen achter Simon de Haas? We interviewen verschillende medewerkers om zo een kijkje achter de schermen te geven. Vandaag maken we kennis met vestigingsleider Hanny Laning-Drijftholt.

Wanneer ben je begonnen?

‘’Ik ben werkzaam sinds 1 augustus 2014.’’

Hoe ben je bij Simon de Haas terecht gekomen?

‘’Ik hoorde via via dat er een vacature was. Daarop heb ik actie ondernomen en rechtstreeks contact gezocht. Simon de Haas was op dat moment een klant van me. Ik werkte in de buitendienst van een Deense kranenfabrikant, Damixa. Vanaf dat moment ging het heel snel en kon ik enkele weken later aan de slag.”

Wat is je functie?

‘’Ik ben vestigingsleider Groningen. Dit houdt in dat ik me bezig houd met alle facetten die daarbij komen kijken, zoals de cijfers, de verkoop, maar ook het onderhouden van een goede relatie met aannemers en installateurs. Het zorgen dat de showroom up-to-date is, zodat de nieuwste trends ook bij ons te zien zijn. Ook de verkoop van badkamers maakt een deel uit van de functie. Kortom; het complete reilen en zeilen binnen Simon de Haas Groningen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede werksfeer, dit verhoogt het werkplezier en dus ook weer de resultaten.’’

Wat is je achtergrond?

‘’Ik ben bij toeval in 1987 in het sanitair terecht gekomen en heb 22 jaar bij de voormalige Koninklijke Hamburger (later VIHAMIJ) gewerkt, waar ik de showroom runde. Daarna een aantal jaren als vertegenwoordiger bij Damixa, totdat Simon de Haas op mijn pad kwam. ’’ 

Wat vind jij belangrijk bij Simon de Haas?

‘’We proberen snel en oplossingsgericht mee te denken met onze installateurs met een vraag of probleem. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze bezoekers zich welkom en prettig voelen, zodra ze bij ons over de drempel stappen. Een goede kwaliteit van zowel het werk, alsmede de materialen die we leveren, staan bij ons hoog in het vaandel.’’

Wat vind je het leukste aan je werk?

‘’Geen dag is hetzelfde hier in Groningen! Juist omdat mijn functie zo divers is, maak ik van alles mee. Maar vooral het veelvuldige contact met klanten, leveranciers en collega’s vind ik een van de leukste onderdelen van mijn baan!’’

Wat zijn de trends voor het najaar? 

‘’Je ziet dat de huidige trends nog een tijdje aanblijven. De betonlook blijft populair en ook zie je dat de natuurtinten vaak gekozen worden. Het sanitair is nog steeds hoofdzakelijk wit. Toch vind je meer kleur in badkamers en dan vooral bij kranen en accessoires. Zwart, steel of zelfs goud vindt steeds meer aftrek. Staat super bij een betonlook tegel!”

Hanny, hoe ziet jouw badkamer eruit?

‘’Haha, wat een vraag! Nou, goed. Mijn badkamer is modern, wit en strak ingericht. Een fijne ruime inloopdouche en een dubbel badmeubel. Ook een bad, maar daar lig ik nooit in. Zonde hè?”