Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Nieuwe trends & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wat zijn de trends en waar kunnen wij bij Simon de Haas op inspelen? Op 15 april hebben we een bezoek gebracht aan ISH Noviteitenshow in Nieuwegein en in deze blog vertellen we jou over onze bevindingen.

Trend 1: Meer kleur in meubels

De tijd van een compleet witte badkamer ligt tijdje achter ons. Inmiddels zien we steeds meer kleur voorbij komen. Met een gekleurd meubel in je badkamer kun je echt een statement maken terwijl je de basis rustig houdt. Een hele mooie combinatie zonder dat het te druk wordt.

Trend 2: Meer kleurrijke accenten

Vind je een gekleurd meubel te heftig? Ook met kleurrijke accenten kun je de badkamer extra leven in blazen. Wat dacht je van azuur blauwe accenten om het vakantiegevoel langer vast te houden? Of kies voor trendkleur donker groen en haal zo de natuur in huis.

Trend 3: Meer kleur in tegels

Een andere manier om meer kleur te laten terugkomen in je badkamer, is door te kiezen voor tegels in kleur(en). Vooral ‘aardse’ tinten zijn momenteel erg populair.

Trend 4: Nieuwe douchesensaties

Thuis een wellness creëren wordt steeds populairder. Even een moment van rust en volledige ontspanning in deze drukke samenleving is heel wenselijk. De nieuwe douchesensaties passen helemaal binnen dit plaatje. Pure verwenning, gewoon in eigen badkamer!

Komende periode zullen wij de showroom deels gaan aanpassen en de ontwikkelingen hierin verwerken. Wil je binnenkort een kijkje nemen? Maak dan nu een afspraak!