Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Onze nieuwste sanitair- en tegelshowroom in Sneek!

Sinds 2 juni 2023 zijn wij trotse eigenaar van maar liefst 3 showrooms. In samenwerking met Interkeramiek, specialist in wand- en vloertegels, hebben we een indrukwekkende nieuwe showroom geopend in Sneek.

Laat je inspireren zodra je binnenstapt!
Onze gloednieuwe showroom is een bron van inspiratie, zowel voor professionals die werken aan nieuwbouwprojecten als voor particulieren in het noorden en oosten van Nederland. Het is de ideale bestemming om jouw project tot leven te brengen. De showroom biedt een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Ontdek de nieuwste trends en stijlen op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels en laat je inspireren door prachtige badkameropstellingen, tegelcombinaties en innovatieve sanitair opties.

Persoonlijk advies en uitstekende service
Als bezoeker van onze showroom kun je rekenen op hoogwaardige producten, persoonlijk advies en uitstekende service. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot aan de levering en installatie. Ons deskundige team beantwoord al je vragen en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Samen vinden we de perfecte producten die aansluiten bij jouw smaak, behoeften en budget.

Breng jij binnenkort een bezoek aan de showroom in Sneek? We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.