Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Simon de Haas Sneek, inspiratie voor iedereen!

Heb jij de nieuwste sanitair showroom van Simon de Haas in Friesland al ontdekt? Lees snel verder waarom deze zeker een bezoekje waard is!

Simon de Haas heeft het allemaal!

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een frisse en lichte omgeving die een gevoel van luxe uitstraalt. Met twee verdiepingen (toegankelijk met een lift) stijlvol ingerichte badkamers en wand- en vloertegels van Interkeramiek, is het een ware inspiratiebron voor iedereen! Ben je op zoek naar moderne strakke lijnen, een klassieke uitstraling, een zwart bad of tegels met goudlook? Bij Simon de Haas vind je diverse badkamerstijlen en hoogwaardige materialen.

Ons assortiment is met zorg samengesteld, waarbij we toffe merken hebben toegevoegd die je wellicht nog niet kent. Voor wie op zoek is naar luxe en exclusiviteit, hebben we een prachtige selectie designkranen en douches in het hogere segment. Wist je dat je in onze showroom een aantal douches in werking kunt zien? Zo kun je het verschil tussen de modellen nog beter ervaren.

Vooruitstrevende technologie

Bij Simon de Haas begrijpen we hoe belangrijk het is om een helder beeld te krijgen van jouw toekomstige badkamer voordat je een definitieve beslissing neemt. Daarom maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van 3D-visualisatie. Met innovatieve rendering-technologieën komt jouw nieuwe badkamer echt tot leven en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en indeling.

Persoonlijke aanpak

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Wens je een volledige badkamerrenovatie of ben je op zoek naar dat ene perfecte accessoire? We helpen je graag!

Maak nu een afspraak

Ben je geïnspireerd en wil je binnenkort de showroom in Sneek bezoeken? Maak nu een afspraak en creëer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, samen met onze deskundige medewerkers, jouw droombadkamer! We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.