Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Wintertijd in het water!

Het wordt weer herfst! Oftewel koude dagen die vroeg donker kleuren. De tijd van het jaar die zich perfect leent om je op te sluiten in de badkamer en je te laten onderdompelen in een heerlijk, schuimend warm bad. Kaarsjes aan, fijne achtergrondmuziek en een goed glas rode wijn erbij. Ontspannen maar! Zie je jezelf al liggen?

Tegenwoordig is de badkamer zo veel meer dan alleen de plek waar je even snel onder de douche springt of je tanden poest. Het is inmiddels echt een ruimte in huis waar je tijd doorbrengt om tot rust te komen. Praktisch en snel maakt steeds meer plaats voor warmte en gezelligheid. Ook in onze showrooms presenteren we steeds meer ‘mini-livings’ in plaats van primaire designs.

Mini-livings in the making

Hoe? Natuurlijk blijven de basics hetzelfde. Een comfortabel bad, een werkbaar meubel met wasbak(ken) en ruimte voor kastjes en radiator.
Maar… Je mag steeds meer spelen met leuke, handige accessoires zoals een stoer houten badplateau, een XL fluffy badmat, grappige krukjes en zelfs groene plantjes!

Weer eens een andere vorm

Daarnaast creëer je sfeer en warmte door de wanden van je badkamer op originele wijze te betegelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatmotief waarvan de tegels een warme tint hebben. Er zijn zoveel diverse vormen en materialen die net even die extra warme look en feel geven!

Kortom; je bent van harte welkom om de nieuwe stijl van badkamers te komen bekijken in onze showrooms.