Vrijblijvende afspraak maken voor onze showroom?

Kom snel inspiratie opdoen in een van onze overzichtelijke showrooms.

Maak een afspraak

Alles voor de vakman

Onze showrooms in Zwolle en Groningen staan bekend om hun brede assortiment en mooie uitstraling. In diverse opstellingen laten we de nieuwste trends aan je zien en mag je alles ongegeneerd uitproberen. Ja, ook de wc’s! Leuk toch? We zijn supertrots op onze displays, maar achter de schermen gebeurt ook zo ontzettend veel!

Want Simon de Haas is meer dan een goed gevulde showroom. We zijn ook een groothandel waar je terecht kunt voor een breed assortiment sanitair en installatiematerialen. En daarnaast alles op het gebied van riolering, verwarming, airco, ventilatie, dakbedekking en non-ferro! Kortom van alle markten thuis. Nou ja, bijna dan. Als professioneel installateur kun je in ieder geval het hart ophalen aan onze voorraad. 

We steken er met kop en schouders bovenuit

Een punt waarop Simon de Haas zich als groothandel onderscheidt is dat het totale assortiment in overzichtelijke groepen is onderverdeeld. En de meeste producten zijn uit voorraad leverbaar, dat is wel zo handig. Daarnaast beheert de groothandel een webshop waar 24/7 producten en materialen besteld kunnen worden. Bestellingen vóór 06:00 uur worden dezelfde werkdag zelfs geleverd! Mits voorradig natuurlijk. In overleg proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Via korte lijnen kunnen we vlot schakelen en dankzij ons eigen transport zijn wij flexibel in de planning.

Service met een hoofdletter S.

We kunnen wel stellen dat de service dus zeker niet ophoudt bij de showroom! De mensen van de groothandel ontvangen je graag en willen hun kennis met liefde met je delen.